Marcus Hedley - Grundare Moksi

Marcus Hedley – Grundare

Vad betyder Moksi som bolag för dig?

 

För mig handlar Moksi om mycket mer än att bygga ett företag. Det handlar om värderingar, hur du möter andra människor inte bara bemöter. Att utvecklas som individ och frihet i att kunna göra det du tror på och på ett sätt som passar just dig. För egen del så sätter jag ett stort värde i att få skapa något nytt med människor som jag trivs med och som är oerhört kunniga inom sitt område, det är väldigt inspirerande. Det är så fantastiskt roligt att utvecklas som människa och lär sig nya spännande saker hela tiden.

 

Dessutom är jag fast beslutsam om att det går att bygga bättre och mer framgångsrika bolag om alla som arbetar på företaget känner sig inkluderade och delaktiga. Alla förstår vart man är på väg och varför. Då är det också lättare att bidra i den utvecklingen och jobba mot gemensamma mål. Man själv är en del av lösningen i förändringen och känner att man bidrar med värde.

 

Styrkan och handlingskraften i ett företag där människor jobbar utan prestige, där alla hjälper varandra att lyckas, där alla har roligt tillsammans och gör allt med hög integritet är enorm.

Lägger vi sedan till att människor vill göra sitt bästa bara de har förutsättningar, stöd och tillit då når vi ännu längre.

 

Så vad är nyckeln till att få bra saker att hända?

 

Det viktigaste tror jag är att kommunicera rakt, ärligt och vara transparent med vart du vill åstadkomma. Man behöver vara medveten och öppen med sina egna tillkortakommanden. Då respekterar andra människor en och stöttar upp och bidrar när det behövs för att lyckas tillsammans utan man ber om det.

 

Sedan är jag en “big fan” av att fira microframgång och skapa ett positivt flow för alla inblandade så att alla känner att man lyckas lite hela tiden. Då kan man ta sig an vad som helst utan att det känns oöverstigligt. Sist men inte minst så är det viktigt att ställa sig frågan ” Hur mår vi när vi når målet?”  hela tiden.

Kompetens & Erfarenhet

Lång och bred erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling i olika branscher och i olika roller. Han har med bevisad förmåga att skapa resultat i komplexa projekt och situationer. Han har egen erfarenhet från intra- och entreprenörskap. Marcus har haft roller som bl.a. VD, Marknadschef, E-commerce manager, Projektledare, Programledare, Interimschef, Affärsutvecklare, Rådgivare m.fl.
Han är certifierad affärsarkitekt med kandidatexamen i Sjöfart & Logistik från Chalmers Tekniska Högskola.

Strategi & Taktik

Trend- & omvärld0

Kundsegment & värdeerbjudande0

Affärsmodell0

Styrning & Ledning

Förändringsledning0

Business Case0

Ledarskap0

Kontakta Marcus

marcus.hedley@moksi.se – 070 748 62 61

Eller via formuläret nedan

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.


    Säg hej och

    Låt oss jobba tillsammans!

    Jag tycker det är oerhörd spännande med nya människor och värdesätter ifall du tar kontakt med mig. Kanske har du en idé, intresserad av att arbeta hos eller tillsammans med oss eller helt enkelt bara vill säga att du är en grymt bra person som vi borde lära känna. Tveka inte då utan hör av dig!