Vårt samarbete med

Investerare

Vi delar investerares drivkraft om att se saker och ting hända. Vi vill att de affärsidéer och företag som förtjänar att lyckas, gör det. Därför arbetar vi med att entreprenörer ska överkomma de utmaningar de ställs inför.

 

Vi arbetar med startups samt med mer etablerade företag och hjälper dem att snabbt bli lönsamma med rätt produkt/tjänst för rätt marknad.

 

Vi är övertygade om att chanserna ökar markant för exempelvis en startup att lyckas om de får rätt stöd och resurser från ett tidigt skede. Sällan har teamet bakom all den breda kompetens som behövs för att växa och accelerera på rätt sätt.

 

Det kan handla om att hitta ”product-market fit”, analysera affärsmodellen, stärka produkten/tjänsten så att den löser fler problem & behov åt marknaden. Differentiera den tydligare mot konkurrenterna eller ha tillgång till specifik kompetens när de behöver den.

Vårt erbjudande

NYA SPÄNNANDE BOLAG

Vi fångar upp och arbetar med nya spännande idéer, människor och affärsmodeller med tillväxtpotential som ni ges möjlighet att investera i.

ERA INTRESSEN REPRESENTERADE

Vi bevakar era intressen och kan representerar er i sammanhang där ni vill agera, tex. styrelse, företagsaktiviteter etc. 

ACCELERERADE INVESTERINGAR

Vi arbetar aktivt och operativt med att öka handlingskraften i era bolag och accelerera era investeringar. Se tjänster för startups.

Hur vi jobbar med startups

 • 1

  Problemlösare

  Vi jobbar bara med startups som verkligen löser ett problem som vi själva kan relatera till eller upplevt. Det tror vi är en viktig nyckel för att verkligen förstå och kunna skapa värde både för dem och för marknaden.

 • 2

  Snabba insikter

  När vi hjälper startups använder vi välbeprövade metoder för att snabbt designa, prototypa och testa mot riktiga kunder och snabbt få insikter som leder fram till en bättre produkt/tjänst. En insiktsdriven iteration som gör att vi kommer framåt mer kostnadseffektivt och blir mer träffsäker.

 • 3

  Lean Startup

  Vi anser att det finns två olika faser för en tidig startup. Sökfasen och utförandefasen. I sökfasen utforskas allt ifrån affärsmodell, värdeerbjudande och kundsegment. Så fort vi hittat en mix som visar sig hållbar och som går att skala upp så går vi över i utförandefas.

 • 4

  Erfarenhet

  ”Gott omdöme kommer från erfarenhet, en del av det kommer från dåligt omdöme.” – Will Rogers Personerna som är involverade i de startups vi jobbar med har gedigen erfarenhet inom olika kompetensområden för att förbättra oddsen som en Startup har emot sig.

Bli en del i vårt Investerarnätverk

Anmäl ert intresse för att vara med i vårt nätverk för investeringar i de Startups vi jobbar med. Du kommer få meddelande om de pitch event vi anordnar för våra startups. Det innebär att ni får första tjing på de startups vi jobbar med och backar upp.

Kontakta oss